cab_gris

‘Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen’

(Sören Kierkegaard)

Herken je dit? Momenten in je leven dat je niet meer goed weet hoe of wat. Of je wordt geconfronteerd met dezelfde situatie terwijl je dacht dat je het eindelijk voor elkaar had. Je bent je werk meer dan beu en je vraagt je af: ‘Hoe geraak ik hier in hemelsnaam uit?’. Of je moet kiezen voor een studie… . Er is wrevel. Het is beklemmend. Je kan niet goed meer denken. Je hebt stress en je wordt er zelfs moe van.
Maar het hoeft niet altijd zover te komen.

Een biografie houdt meer in dan een optelling van gebeurtenissen, ervaringen of toevalligheden. Zij geeft ordening, geeft inzicht en is de wijze raadgever om te doen wat ons te doen staat. Als mens en biografisch coach ben ik nieuwsgierig naar hoe dit voor jou is.
In biografiewerk sta je stil bij de fase in je leven waarin jij je op dit moment bevindt. Van hieruit kijk ik samen met jou naar je levensloop om zicht te krijgen op hoe het verder kan. Gaandeweg dit dynamisch proces krijg je inzichten en bied ik je houvast om hiermee aan de slag te gaan. Zo ontstaat harmonie in hoe je denkt, voelt en wat je wilt of doet. Je komt tot het maken van keuzes die een sterke stimulans vormen om het lot in eigen handen te nemen. Dit draagt bij tot je gevoel van vertrouwen en welbevinden.

Ik coach of begeleid kinderen en jongeren, mensen met relatie -en gezinsproblemen vanuit de achtergrond en inzichten van het biografisch werk.

Intervisie met groepen vertrekt van een thema dat wij als groep gemeenschappelijk hebben. Het delen van elkaars ervaringen vormt de draagkracht waarin het eigen proces is ingebed. Je bent niet alleen en het is goed om dit te voelen.

Een bedrijf kan floreren als de medewerkers zich goed voelen en de kans krijgen om het beste van zichzelf te geven. Binnen de context van uw bedrijf kan de coaching zowel individueel als in team gebeuren.
Ik werk met veel enthousiasme, humor en vanuit een diepe betrokkenheid.